CLEARCORRECT


TANDREGULERING MED USYNLIGE SKINNER


Ønsker du et pænere smil? Eller er du træt af skæve tænder, som er svære at holde rene?


Med ClearCorrect behøver det ikke at være et problem at få det smil du drømmer om. Med aftagelige usynlige skinner kommer det nærmest ikke til at påvirke din hverdag som en klassisk tandbøjle ellers ville gøre.

Hos Helsingør Tand- og Implantatklinik har vi mange års erfaring med tandretning med usynlige og aftagelige skinner. Hos os er du både sikret høj faglighed, sikkerhed for en korrekt behandling samt den bedste rådgivning både før, under og efter din tandregulering.


Gratis forundersøgelse


Nu har du muligheden for at komme til en gratis tandreguleringskonsultation,som inkluderer:


  • Gratis forundersøgelse
  • Gratis 3D-scan
  • Gratis behandlingsplan


Derudover får du gratis tandblegning efter endt tandreguleringsforløb.
Værdi 2.000 kr.

HVAD KOSTER EN TANDRETNING Prisen afhænger 100 % af dine tænder. Den bedste behandling af netop dine tænder vil fremgå af den digitale scanning, du får foretaget, inden behandlingen igangsættes.

Det er en tillidssag at få rettet sine tænder. Kom til en gratis forundersøgelse på klinikken og mød vores erfarne tandlæger og behandlere, for at se om det er noget for dig. Der er ikke krav om at du skal påbegynde en behandling.

Du er i trygge og erfarne hænder hos tandlæge Marie Bjerregaard

Din egen behandlingsplan 

Alle mennesker er forskellige, og for at kunne udarbejde en behandlingsplan, skal vi lave en 3D scanning af dine tænder, tage billeder af dit ansigt samt røntgenbilleder. Det gør vi for at undersøge om dine tænder kan rettes med usynlige skinner fra ClearCorrect.


Når 3D-scanningen er gennemført, får du mulighed for at se hvordan dine tænder flytter sig i løbet af behandlingen.


Du kan se det færdige resultat inden behandlingen påbegyndes!